• Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Grön jul
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Bli medlem Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Matchabiskvier

Fotograf: Lowa Widenius

Matchabiskvier

0 (0 betyg)
Bli medlem för att ge betyg
12 st
Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
Dessa delikata matchabiskvier kombinerar krämig kokosgrädde med vit vegansk choklad och en hint av matcha.

Liknande recept

Pivarki – Ölkakor

Apelsinchoklad-kladdkaka med rostad mandel

Chokladsufflé med chili

Ingredienser

12 st

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Fyllning
  • 1.5 dl kokosgrädde, kyld i ca 8 timmar
  • 170 g vit choklad, hackad
  • Mjölkfri?

    Det finns många helt veganska glassar i frysdisken, baserade på allt från havre, soja, mandel och kokos. Smaka dig fram till din favorit.

  • 1 st bambuskopa matcha
Botten
  • 2 dl mandelmjöl
  • 0.5 dl agavesirap
  • 1 msk kokossocker
  • 1 nypa Himalayasalt
Topping
  • 80 g mörk choklad

Gör så här

Receptkreatör

Renée Voltaire

Renée Voltaire

machamatchaveganveganskvegansktvegetariskvegetariskt

Publicerad: 1 december, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Renée Voltaire

Renée Voltaire

machamatchaveganveganskvegansktvegetariskvegetariskt

Publicerad: 1 december, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.

Liknande recept

Recept december 1, 2025

Pivarki – Ölkakor

Pivo betyder öl, därav namnet pivarki. Har du provat öl i kakor? Ölet ersätter mjölk som degvätska och kakorna bakas ofta under fastan när mejeriprodukter ska undvikas. Kakorna är helt veganska; de är mjölk- och äggfria och innehåller olja istället för smör. Just olja används flitigt i olika bakverk på Balkan, vilket inte är lika vanligt här i Sverige. Jag fyller mina pivarki med valnötter, men även sylt eller marmelad på plommon eller nypon passar bra. Då blir kakorna dessutom nötfria.

Recept december 1, 2025

Apelsinchoklad-kladdkaka med rostad mandel

Recept november 26, 2025

Chokladsufflé med chili

Recept oktober 17, 2025

Chokladkrisp

Recept september 16, 2025

Frukostkakor med havre

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.