
Mustig vegetarisk ragu med pappardelle
Ingredienser
4 port
-
1 st gul lök
-
1 st aubergine
-
0.5 dl olivolja
-
1 tsk grillkrydda
-
salt
-
svartpeppar
-
1 st zucchini
-
0.5 st röd paprika
-
0.5 st grön paprika
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 tsk torkad oregano
-
3 msk tomatpuré
-
3 msk rött vin
-
1 burk à 400 ml finkrossade tomater
-
1 tsk strösocker
-
1 dl utkärnade kalamataoliver
-
3 dl vatten
-
400 g spaghetti
Glutenfritt?
Servera med glutenfri pasta.
Gör så här
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.