
Nattjäst blåbärsbröd
Ingredienser
4 port
-
300 g kallt vatten
-
1 st färsk jäst, stor som en ärta
-
30 g rapsolja
-
100 g fullkornsvetemjöl
-
300 g vårvete
-
1.5 tsk salt
-
100 g frysta blåbär
-
1 st gryta på 5 liter
-
rapsolja
Gör så här
Dag 1
Dag 2
Receptkreatör

Grovt bröd
Maria Blohm är tillbaka med ännu en fantastisk brödbok – Grovt bröd (Tukan förlag). Här finns enkla grova bröd med jäst, nattjästa och med surdeg. I sann Maria-anda är recepten en ren fröjd och omöjliga att misslyckas med.
Receptkreatör

Grovt bröd
Maria Blohm är tillbaka med ännu en fantastisk brödbok – Grovt bröd (Tukan förlag). Här finns enkla grova bröd med jäst, nattjästa och med surdeg. I sann Maria-anda är recepten en ren fröjd och omöjliga att misslyckas med.