
Nattjästa rågfrallor
Ingredienser
4 port
-
300 g kallt vatten
-
1 st färsk jäst, stor som en ärta
-
10 g mörk sirap
-
50 g grovt rågmjöl
-
300 g vetemjöl special
-
1.5 tsk salt
Gör så här
Dag 1
Dag 2
Receptkreatör

Grovt bröd
Maria Blohm är tillbaka med ännu en fantastisk brödbok – Grovt bröd (Tukan förlag). Här finns enkla grova bröd med jäst, nattjästa och med surdeg. I sann Maria-anda är recepten en ren fröjd och omöjliga att misslyckas med.
Receptkreatör

Grovt bröd
Maria Blohm är tillbaka med ännu en fantastisk brödbok – Grovt bröd (Tukan förlag). Här finns enkla grova bröd med jäst, nattjästa och med surdeg. I sann Maria-anda är recepten en ren fröjd och omöjliga att misslyckas med.