
Vörtbröd med egna kryddor
Ingredienser
4 port
-
300 g kall porter
-
100 g mörk sirap
-
25 g färsk jäst
-
50 g rumsvarmt smör
-
1 msk brödkryddor
-
1 tsk mald nejlika
-
1 tsk mald kardemumma
-
100 g fint rågmjöl
-
400 g vetemjöl special
-
1.5 tsk salt
-
100 g russin
-
1.5 liter brödform
-
smör till formen
Gör så här
Receptkreatör

Grovt bröd
Maria Blohm är tillbaka med ännu en fantastisk brödbok – Grovt bröd (Tukan förlag). Här finns enkla grova bröd med jäst, nattjästa och med surdeg. I sann Maria-anda är recepten en ren fröjd och omöjliga att misslyckas med.
Receptkreatör

Grovt bröd
Maria Blohm är tillbaka med ännu en fantastisk brödbok – Grovt bröd (Tukan förlag). Här finns enkla grova bröd med jäst, nattjästa och med surdeg. I sann Maria-anda är recepten en ren fröjd och omöjliga att misslyckas med.