
Palsternackskaka med frosting
Ingredienser
16 port
Palsternackskaka
-
200 g palsternacka
-
1 tsk kardemummakärnor
-
5 dl vetemjöl
-
2.5 dl strösocker
-
0.5 dl psylliumhusk
-
4 tsk bakpulver
-
0.5 tsk salt
-
3.5 dl mjölk
-
1.5 dl rapsolja
Raw frosting
-
3 dl cashewnötter
-
5 st dadlar
-
1 dl vatten
-
0.5 tsk vaniljpulver
-
1 st citron, rivet skal och saft
Snabb frosting
-
300 g färskost
-
2 dl florsocker
-
2 tsk citronsaft
-
0.5 tsk vaniljpulver
Gör så här
Kaka
Raw frosting
Snabb frosting
Receptkreatör

Värmande vego
Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.
Receptkreatör

Värmande vego
Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.