Päron, rosmarin, kolasås & flingsalt
Rosmarin är kanon till både äpple och päron, särskilt bra blir det tillsammans med kolasmaken och sältan i den här rätten. Lite av en klassiker!
Ingredienser
4 port
-
4 st päron
-
2 dl strösocker
-
2 kvistar rosmarin
-
2 dl grädde
-
2 msk citronsaft
-
50 g smör
-
2 tsk flingsalt
Gör såhär
Receptkreatör
Smaker - Örter & kryddor
Tommy Myllymäkis bok fokuserar på hur kryddor och örter kan lyfta rätter till nya höjder. Med en blandning av klassiska och moderna recept, från frukost till middag, vill han inspirera hemmakockar att utforska nya smakkombinationer och skapa unika smakupplevelser utan krusiduller.
Receptkreatör
Smaker - Örter & kryddor
Tommy Myllymäkis bok fokuserar på hur kryddor och örter kan lyfta rätter till nya höjder. Med en blandning av klassiska och moderna recept, från frukost till middag, vill han inspirera hemmakockar att utforska nya smakkombinationer och skapa unika smakupplevelser utan krusiduller.