
Puylinser med aubergine, tomat och yoghurt
Ingredienser
4 port
Ingredienser
-
4 st aubergine
-
300 g körsbärstomat
-
160 g puylinser
-
2 msk olivolja
-
1.5 msk citronsaft
-
1 st vitlöksklyfta, pressad
-
3 msk oreganoblad
-
100 g yoghurt
-
0.75 tsk salt
-
1 nypa svartpeppar
Gör så här
Receptkreatör

Simple
I Yotam Ottolenghis nya bok Simple (Tukan Förlag) bjuder han på samma smakrika mat, mycket med inspiration från Mellanöstern, men här i ett något enklare format än vi är vana vid. Duka upp en färgrik buffé, lyxa till frukosten eller släng ihop en enkel middag.
Receptkreatör

Simple
I Yotam Ottolenghis nya bok Simple (Tukan Förlag) bjuder han på samma smakrika mat, mycket med inspiration från Mellanöstern, men här i ett något enklare format än vi är vana vid. Duka upp en färgrik buffé, lyxa till frukosten eller släng ihop en enkel middag.