
Radicchiosnittar med färskostsallad
Ingredienser
20 port
Färskost
-
3 dl cashewnötter
-
2 st kapslar probiotika
-
2 msk vatten
-
0.5 msk citronsaft
-
1 msk äppelcidervinäger
-
1 msk kokosolja
-
2 tsk näringsjäst
-
0.75 tsk salt
Svampblandning
-
15 st skogschampinjoner
-
1 msk olivolja
-
1 tsk torkad timjan
-
1 st rödlök, finhackad
-
1 kruka persilja, finhackad
-
salt
-
svartpeppar
Sallad och topping
-
2 huvuden rosensallat
-
1 dl solroskärnor
-
1 näve smörgåskrasse
-
1 näve granatäppelkärnor
Gör så här
Färskost
Svampblandning
Sallad och topping
Receptkreatör

Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.
Receptkreatör

Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.