
Saffransgröt med björnbärs- sylt & mandel
Ingredienser
1 port
Gröt
-
3 msk grötris
-
3 dl mjölk
-
1 dl vatten
-
0.5 paket saffran
-
1 krm salt
Servering
-
björnbärssylt
-
mandel, rostad och hackad
-
varm mjölk
Gör så här
Receptkreatör

Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.
Receptkreatör

Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.