Salty caramel
Ett rått bakverk du bara måste testa. Raw kolasås på dadlar, kokosolja och vanilj som täcker en knaprig botten cashewnötter och kokos.
Ingredienser
15 port
Cashewbotten
-
2 dl cashewnötter
-
1 dl kokosflingor
-
1 msk agavesirap
-
1 msk mjuk kokosolja
-
1 nypa salt
Kola
-
20 st medjooldadlar, urkärnade
-
0.5 dl smält kokosolja
-
1 tsk salt
-
1 tsk vaniljessens
Gör såhär
Cashewbotten
Kola
Receptkreatör
Green Sweets & Treats
I Green Sweets & Treats (Nygren Nygren) av Erika Billysdotter hittar du kakor, bakverk och tårtor som är helt raw, utan gluten och vitt socker. En bok för alla som vill stilla sötsuget på lite nyttigare godsaker.
Receptkreatör
Green Sweets & Treats
I Green Sweets & Treats (Nygren Nygren) av Erika Billysdotter hittar du kakor, bakverk och tårtor som är helt raw, utan gluten och vitt socker. En bok för alla som vill stilla sötsuget på lite nyttigare godsaker.