
Raw morotskaka
Ingredienser
4 port
Botten
-
3 dl valnötter
-
2 dl havregryn
-
5 dl mandelmjöl
-
2 msk lucumapulver
-
0.5 tsk vaniljpulver
-
0.5 tsk mald kanel
-
1 nypa salt
-
1 nypa riven muskotnöt
-
2 dl kokossocker
-
1 tsk citronsaft
-
1 st morot, grovt riven
-
4 msk smält kokosolja
-
1 dl russin
-
1 st apelsin, rivet skal och saft
Vaniljkräm
-
1.5 dl naturella cashewnötter
-
2 dl kokosgrädde
-
1 msk citronsaft
-
3 msk lönnsirap
-
1 nypa vaniljpulver
-
1 dl smält kokosolja
-
mald kanel att pudra över
Gör så här
Botten
Vaniljkräm
Receptkreatör

Råsöt
I Råsöt (Polaris fakta) bjuder Viktoriia Rumiantseva på oemotståndliga växtbaserade desserter fria från gluten, soja och raffinerat socker. Det är en blandning av raw food och bakat, med det gemensamma att allt ser absolut underbart ut.
Receptkreatör

Råsöt
I Råsöt (Polaris fakta) bjuder Viktoriia Rumiantseva på oemotståndliga växtbaserade desserter fria från gluten, soja och raffinerat socker. Det är en blandning av raw food och bakat, med det gemensamma att allt ser absolut underbart ut.