Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Lemon curd pie (raw)

Fotograf: Kristina Sälgvik

Lemon curd pie (raw)

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
16 portioner
En raw citronmarängpaj. Botten gjord på mandel, kokos och torkade aprikoser. En fyllning med kokos, citroner och vacker färg från gurkmeja.

Liknande recept

Raw Hallonpistagetårta

Raw morotskaka

Fruktrullar

Ingredienser

16 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Pajbotten
  • 4 dl mandel
  • 1 dl kokosflingor
  • 3 dl torkade aprikoser
  • 1 msk kokosolja, rumstempererad
  • 0.25 tsk vaniljpasta
  • 1 nypa salt
Lemon curd
  • 8 dl kokosflingor
  • 3 dl agavesirap
  • 2 dl smält kokosolja
  • 6 st citroner, rivet skal och saft
  • 1 tsk gurkmeja
Garnering
  • björnbär
  • blåbär
  • blåklint

Gör så här

Pajbotten
Fyllning

Receptkreatör

Erika Billysdotter

Erika Billysdotter

Green Sweets & Treats

Green Sweets & Treats

I Green Sweets & Treats (Nygren Nygren) av Erika Billysdotter hittar du kakor, bakverk och tårtor som är helt raw, utan gluten och vitt socker. En bok för alla som vill stilla sötsuget på lite nyttigare godsaker.

citronmarängpajråraw

Publicerad: 21 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Erika Billysdotter

Erika Billysdotter

Green Sweets & Treats

Green Sweets & Treats

I Green Sweets & Treats (Nygren Nygren) av Erika Billysdotter hittar du kakor, bakverk och tårtor som är helt raw, utan gluten och vitt socker. En bok för alla som vill stilla sötsuget på lite nyttigare godsaker.

citronmarängpajråraw

Publicerad: 21 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept mars 4, 2025

Raw Hallonpistagetårta

Godaste tårtan i världen, punkt slut. Jag vet att den är lite mer avancerad än de andra tårtorna i boken. Men snälla, lova att ni testar den!

Recept mars 4, 2025

Raw morotskaka

Recept mars 4, 2025

Fruktrullar

Recept februari 8, 2025

Veganska passionsfruktspajer med bär och kikärtsmaräng

Recept november 22, 2024

Erikas tryffeltårta (raw)

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.