
Skansens julpepparkakor
Ingredienser
4 port
Skansens julpepparkakor
-
1.5 dl sirap
-
3 dl farinsocker
-
200 g smör
-
0.5 dl aquafaba
-
2 tsk mald nejlika
-
1 tsk pomeransskal
-
1.5 tsk bikarbonat
-
1 msk vatten
-
8 dl vetemjöl
Enkel äggfri kristyr
-
2 msk aquafaba
-
1 krm citronsaft
-
3 dl florsocker
Gör så här
Receptkreatör

Julens veganska bakning
I Julens veganska bakning har Karolina Tegelaar samlat juliga recept från Sverige och övriga världen. Den är fullmatad med smarta tips på hur du lyckas med t ex kolor och mjuka kakor. Den är så maxad att den är svår att sammanfatta, det är bättre att du bara köper den!
Receptkreatör

Julens veganska bakning
I Julens veganska bakning har Karolina Tegelaar samlat juliga recept från Sverige och övriga världen. Den är fullmatad med smarta tips på hur du lyckas med t ex kolor och mjuka kakor. Den är så maxad att den är svår att sammanfatta, det är bättre att du bara köper den!