Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Smørrebrød med panerad tofu och remouladsås

Fotograf: Eva Hildén

Smørrebrød med panerad tofu och remouladsås

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Danska smørrebrød känns verkligen som sommar för mig. Favoriten är alltid frasigt panerad tofu med remouladsås.

Liknande recept

Krispig vegoburgare med fransk remoulad

Danskt smörrebröd med Bärta och färskosttopping

Danskt smörrebröd med Bärta och grön remoulad

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 4 skivor rågbröd
  • bordsmargarin
  • 4 st salladsblad
  • 8 st gurka
  • 1 st citron
  • 1 kruka dill
Panerad tofu
  • 500 g fast tofu
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk salt
  • 2 dl pankoströbröd
  • rapsolja
Remouladsås
  • 2 dl majonnäs
  • Äggfri?

    Det finns många äggfria majonnässorter. Leta i hyllan, även stora märken som Hellman's har nu flera veganska alternativ.

  • 1 dl pickles
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Panerad tofu
Remouladsås
Servering

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

danska smørrebrødsmörrebrödsmørrebrød med tofuvegansk mackavegansk remouladsåsveganska smørrebrødvego smørrebrød recept

Publicerad: 29 maj, 2023

Uppdaterad: 5 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

danska smørrebrødsmörrebrödsmørrebrød med tofuvegansk mackavegansk remouladsåsveganska smørrebrødvego smørrebrød recept

Publicerad: 29 maj, 2023

Uppdaterad: 5 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept november 1, 2023

Krispig vegoburgare med fransk remoulad

Den här burgaren görs på en färdig vegoschnitzel, men det fantastiska är den franska rotselleriremouladen med hot sauce som är magisk.

Recept oktober 27, 2021

Danskt smörrebröd med Bärta och färskosttopping

Recept oktober 27, 2021

Danskt smörrebröd med Bärta och grön remoulad

Recept mars 4, 2020

Vegetariskt smörrebröd med potatis och currymajonnäs

Recept april 18, 2017

Vegetariskt Smörrebröd – Kartoffelmad med karrymayonnaise

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.