
Vegetarisk Soppa med pepparrotskräm
Ingredienser
4 port
-
0.5 st purjolök
-
2 st vitlöksklyftor
-
2 st morötter
-
2 st potatisar
-
5 dl färsk, strimlad grönkål
-
8 dl grönsaksbuljong
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
1 burk à 400 g kikärter
Pepparrotskräm
-
2 dl crème fraîche
-
1 msk riven pepparrot
-
salt
Servering
-
2 st syrliga äpplen
Gör så här
Soppa
Pepparrotskräm
Receptkreatör

Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.
Receptkreatör

Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.