![](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2018/11/Sticky-buffaloblomka.jpg)
Vegetarisk Sticky buffaloblomkål
Dessa panerade blomkålsbuketter penslas med en glaze och blir fantastiskt goda och sötsalta i smaken. De är perfekta som buffémat men kan också ätas som snacks med en salsa eller dippsås till.
Ingredienser
6 port
Sticky blomkål
-
2 st vitlöksklyftor, rivna
-
2.5 dl dinkelmjöl
-
2 dl mjölk
-
0.5 tsk salt
-
0.5 tsk svartpeppar
-
0.5 tsk cayennepeppar
-
4 dl panko
-
1 st blomkålshuvud
Glaze
-
1 dl agavesirap
-
4 msk tamari
-
2 msk sesamfrön
-
2 tsk mald ingefära
-
svartpeppar
Gör såhär
Receptkreatör
![Den goda gröna julen](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2024/10/den-goda-grona-julen.jpg)
Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.
Receptkreatör
![Den goda gröna julen](https://vegomagasinet.se/wp-content/uploads/2024/10/den-goda-grona-julen.jpg)
Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.