
Fotograf: Eva Hildén
Vegetariska Tostadas med portabello
4 portioner
Tostadas brukar vara små rostade eller friterade tortillabröd som toppas med olika läckerheter. Här har vi lagt dem på grillen och toppat med en Italien-inspirerad topping.
Ingredienser
4 port
Marinerad portabello
-
3 st portabello, skivade
-
1 burk à 400 g kidneybönor
-
2 msk balsamvinäger
-
2 msk olivolja
-
1 st citron, saften
-
2 tsk dijonsenap
-
1 st vitlöksklyfta, pressad
-
salt
-
svartpeppar
Zucchinisallad med pesto
-
1 st zucchini
-
0.5 dl yoghurt
-
2 tsk pesto
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
6 st små tortillabröd
-
rapsolja
-
isbergssallad, strimlad
-
citronmarinerad lök
Citronmarinerad rödlök
-
1 st rödlök, finhackad
-
1 st citron, saften
-
salt