Tre tofurätter till Midsommar!
7 portioner
Här kommer två härliga inläggningar och en Skagencheesecake till Midsommar. Alla tre gjorda med tofu som är sååå användbart på många sätt. Testa testa!
Ingredienser
7 port
Klassisk inlagd tofusill
-
230 g tofu
-
6 dl vatten
-
1 dl socker
-
1 st morot
-
1 st rödlök
-
1 dl saltgurka
-
10 cm purjolök
-
1 msk senapsfrön
-
dill
Skagencheesecake
-
230 g tofu
-
400 g vegansk cream cheese
-
80 g tångrom
-
1 st rödlök
-
1 st citron
-
1 kruka färsk dill
-
salt
-
peppar
Krämig tofusill skärgård
-
230 g tofu
-
1.5 dl iFraîche
-
1 dl vegansk majonnäs
-
3 msk tångrom
-
2 msk smör
-
2 tsk citronsaft
-
1 tsk citronzest
-
0.5 dl dill
-
0.25 dl gräslök
-
salt
-
peppar