
Vegan milky hazel & tahini cookies
Ingredienser
15 port
Ingredienser
-
150 g kylskåpskallt veganskt smör
-
50 g tahinipasta
-
15 g kokosolja
-
130 g ljust muscovadosocker
-
100 g strösocker
-
320 g vetemjöl
-
30 g dinkelmjöl
-
20 g majsstärkelse
-
5 g bakpulver
-
2 g salt
-
65 ml mjölk
-
160 g vegansk mjölkchoklad
-
100 g rostade hasselnötter
Gör så här
Receptkreatör

Cookies & Crumbs
I Kaja Hengstenbergs kakbok Cookies & Crumbs (Natur & Kultur) bjuds det på kakor i överflöd. 30 fantastiska små kreationer. Söta, knapriga, sega och med otaliga smakkombinationer. Ett måste för kakälskaren!
Receptkreatör

Cookies & Crumbs
I Kaja Hengstenbergs kakbok Cookies & Crumbs (Natur & Kultur) bjuds det på kakor i överflöd. 30 fantastiska små kreationer. Söta, knapriga, sega och med otaliga smakkombinationer. Ett måste för kakälskaren!