Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegansk ostsås till pizza (gjord på grönsaker)

Fotograf: Mattias Kristiansson

Vegansk ostsås till pizza (gjord på grönsaker)

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Den här veganska ostsåsen görs på vanliga och billiga ingredienser som de flesta redan har hemma. Den blir underbart krämig och får fin färg om du gratinerar den i ugnen.

Liknande recept

Tostada med majskräm och syrlig fetaostsallad

Fyllda pitabröd i våffeljärnet

Smörgåstårta à prinsess

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 200 g mjölig potatis, tärnad
  • 200 g morötter, tärnade
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl rapsolja
  • 1 msk citronsaft
  • 0.5 dl näringsjäst
  • 1 tsk lökpulver
  • 0.5 tsk vitlökspulver
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

äggfrimjölkfriostfripizzaveganveganostveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 7 april, 2021

Uppdaterad: 20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

äggfrimjölkfriostfripizzaveganveganostveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 7 april, 2021

Uppdaterad: 20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept april 23, 2025

Tostada med majskräm och syrlig fetaostsallad

Det här är en rätt som fungerar perfekt som förrätt eller som försnacks. Majskrämen är supergod och går lika bra att göra på färsk majs när den är i säsong, som på majskorn på burk. Våren är ju inte säsongen för majs, men den här rätten hamnade i det här kapitlet för att den känns syrligt fräsch och vårig ändå på något sätt. Kanske är det de flerfärgade vårtomaterna som gör den extra vårig. Men laga den även på hösten! Kanske addera smörstekt svamp istället för tomat?

Recept april 22, 2025

Fyllda pitabröd i våffeljärnet

Recept april 17, 2025

Smörgåstårta à prinsess

Recept mars 24, 2025

Röd linswrap med curryröra

Recept mars 20, 2025

Berberelinser i tortillabröd

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.