
Vegetarisk Fiskdoftande aubergine
Ingredienser
4 port
-
2 st aubergine
-
5 st vitlöksklyftor
-
5 cm ingefära
-
2 st salladslökar
-
2.5 msk doubanjiang, sichuanesisk bön- och chilipasta
-
1 msk strösocker
-
1 msk ljus sojasås
-
1 msk shaoxingvin alt. torrt vitt vin, sake eller sherry
-
1 msk kinesisk svart vinäger, t ex chinkiang
-
1 tsk majsstärkelse utblandad i 1 msk vatten
-
olja till fritering
-
salt
Gör så här
Receptkreatör

Vegetarisk kinamat varje dag
Vill du lära dig laga äkta kinesisk och vegetarisk mat så måste du kolla in Jonas Crambys senaste bok Vegetarisk kinamat varje dag (Natur & Kultur). Lär dig från grunden, steg för steg. Mycket veganskt, en del lakto-ovo.
Receptkreatör

Vegetarisk kinamat varje dag
Vill du lära dig laga äkta kinesisk och vegetarisk mat så måste du kolla in Jonas Crambys senaste bok Vegetarisk kinamat varje dag (Natur & Kultur). Lär dig från grunden, steg för steg. Mycket veganskt, en del lakto-ovo.