
Vegetarisk Scallion oil-nudlar
Ingredienser
4 port
-
14 st salladslökar
-
1 dl matolja
-
3 msk mörk sojasås
-
3 msk ljus sojasås
-
2 tsk strösocker
-
400 g vetenudlar
Gör så här
Tillagning
Receptkreatör

Vegetarisk kinamat varje dag
Vill du lära dig laga äkta kinesisk och vegetarisk mat så måste du kolla in Jonas Crambys senaste bok Vegetarisk kinamat varje dag (Natur & Kultur). Lär dig från grunden, steg för steg. Mycket veganskt, en del lakto-ovo.
Receptkreatör

Vegetarisk kinamat varje dag
Vill du lära dig laga äkta kinesisk och vegetarisk mat så måste du kolla in Jonas Crambys senaste bok Vegetarisk kinamat varje dag (Natur & Kultur). Lär dig från grunden, steg för steg. Mycket veganskt, en del lakto-ovo.