
Vegetarisk tofuwok med rostade cashewnötter
Ingredienser
4 port
Ingredienser
-
500 g tofu, tärnad
-
olja att steka i
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
1 st spansk chilipeppar, tunt skivad på snedden
-
2 tsk paprikapulver
-
2 msk ljus sojasås
-
3 msk svampsås
-
3 msk kokossocker
-
1 tsk salt
-
1 st grön paprika, i bitar
-
1.5 dl vatten
-
1 st schalottenlök, tunt skivad
-
1 näve salladslök, i 3 cm långa bitar
-
rostade cashewnötter
Gör så här
Receptkreatör

Vegansk street food
Vegansk street food (Kakao förlag) är Lamyai och Aidahs första kokbok och en riktig pärla för matälskare. Välbalanserade, inspirerande och framför allt intressanta smakkombinationer. Allt är lagat från grunden och allt är veganskt. Ett måste!
Receptkreatör

Vegansk street food
Vegansk street food (Kakao förlag) är Lamyai och Aidahs första kokbok och en riktig pärla för matälskare. Välbalanserade, inspirerande och framför allt intressanta smakkombinationer. Allt är lagat från grunden och allt är veganskt. Ett måste!