
Vegetariska majsfritters med coleslaw och tortillabröd
Ingredienser
4 port
Majsfritters
-
1 burk à 400 g små vita bönor
-
4 dl fryst majs
-
2 msk inlagd jalapeño
-
1 dl riven ost
-
1 dl ströbröd
-
olja att steka i
Coleslaw
-
1 st äpple
-
2 st morötter
-
200 g rödkål
-
1 tsk dijonsenap
-
0.5 dl crème fraîche
-
salt
-
svartpeppar
Tortillabröd
-
4 dl vetemjöl
-
0.5 tsk bakpulver
-
0.5 tsk salt
-
1 dl vatten
-
0.5 msk rapsolja
Gör så här
HEMMA - Coleslaw
HEMMA - Majsfritterssmeten
HEMMA - Tortilladegen
UTE
Receptkreatör

Portionen under tian: Äta ute
I Portionen under tian: Äta ute (Ordfront förlag) delar Hanna Olvenmark med sig av enkel och billig mat som bäst avnjuts utomhus. Boken är lakto-ovo-vegetarisk med mycket veganskt och tips på hur du veganiserar.
Receptkreatör

Portionen under tian: Äta ute
I Portionen under tian: Äta ute (Ordfront förlag) delar Hanna Olvenmark med sig av enkel och billig mat som bäst avnjuts utomhus. Boken är lakto-ovo-vegetarisk med mycket veganskt och tips på hur du veganiserar.