
Fotograf: Eva Hildén
Vegobollsmacka med krämig kålsallad
4 portioner
Här kommer en lyxig vegobollsmacka gjord på vegobollar och en lagom klassisk krämig rödkålssallad. En perfekt macklunch som du kan göra på helt svenska råvaror.
Ingredienser
4 port
-
300 g vegobollar
-
2 msk smör
-
0.5 msk mald kryddpeppar
-
1 nypa mald kanel
-
salt
-
vitpeppar
-
250 g rödkål
-
0.5 st rödlök, tunt skivad
-
1 st äpplet, strimlat
-
0.5 dl finhackade valnötter
-
1 dl majonnäs
-
1 dl crème fraîche
-
1 msk dijonsenap
-
1 msk riven pepparrot
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
4 st brödskivor
-
4 st grönkålsblad
-
riven pepparrot
Glutenfritt?
Använd ett glutenfritt bröd.