Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Virgin Margarita

Fotograf: Helen Pé

Virgin Margarita

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
2 portioner
Jag dricker enbart alkohol vid ett par sällsynta tillfällen per år – jag föredrar att bli hög på riktiga råvaror och möten med människor. Här i boken hittar du ett stort drinksortiment utan alkohol. Men oavsett vad jag dricker - älskar jag att dricka ur vackra glas.

Liknande recept

Triple mimosa (alkoholfri)

Bissap

Vegetarisk Tapaskväll! 5 favoritrecept

Ingredienser

2 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 3 st granatäpplen (kärnorna)
  • 1 st apelsin
  • 2 st citroner
  • 10 st iskuber
  • salt

Gör så här

Receptkreatör

Anna Ottosson

Anna Ottosson

Hälsodrycker

Hälsodrycker

Hälsodrycker (Bonnier Fakta) av Anna Ottosson innehåller färgsprakande drycker som kan avnjutas från morgon till kväll. Ja, till och med till fest!

alkoholfrialkoholfrittdrinkargranatäppleveganveganskvegovegomagasinet

Publicerad: 26 december, 2016

Uppdaterad: 7 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Anna Ottosson

Anna Ottosson

Hälsodrycker

Hälsodrycker

Hälsodrycker (Bonnier Fakta) av Anna Ottosson innehåller färgsprakande drycker som kan avnjutas från morgon till kväll. Ja, till och med till fest!

alkoholfrialkoholfrittdrinkargranatäppleveganveganskvegovegomagasinet

Publicerad: 26 december, 2016

Uppdaterad: 7 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept februari 18, 2025

Triple mimosa (alkoholfri)

Ett enkelt sätt att ge bubblet en visuell käftsmäll! Kräver lite framförhållning eftersom isen måste hinna frysa, men sedan går det extremt snabbt! Köpt juice går lika bra som nypressad så klart.

Recept januari 23, 2025

Bissap

Recept januari 6, 2025

Vegetarisk Tapaskväll! 5 favoritrecept

Recept november 20, 2024

Vegetarisk pasta med svartrötter och citrus

Recept november 15, 2024

Vegetarisk Kålpudding med linser och rotfrukter

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.