Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Yoghurtpannkakor med varma körsbär

Fotograf: Mattias Kristiansson

Yoghurtpannkakor med varma körsbär

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Fluffiga yoghurtpannkakor med smak av vanilj och mandel tillsammans med varma körsbär. De görs helt utan ägg men blir så fluffiga.

Liknande recept

Kikärtspannkakor (wraps)

Amerikanska pannkakor

Bananpannkakor med jordnötssmör

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Vanilj- och mandelpannkakor
  • 2.5 dl fullkornsvetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2.5 dl vaniljyoghurt
  • Mjölkfritt?

    De finns flera olika växtbaserade alternativ till yoghurt. Oftast är de baserade på soja eller havre, men det finns även gjort på t ex mandel och kokos. Leta efter osötade varianter.

  • 1.5 dl vatten
  • 0.25 tsk bittermandelarom
Varma körsbär
  • 150 g körsbär, urkärnade
  • 2 msk rårörsocker

Gör så här

Vanilj- och mandelpannkakor
Varma körsbär

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

amerikanskafluffigapannkakapannkakorplantiplättplättarveganveganskvegetarisktvegovegomagasinetyoghurt

Publicerad: 20 augusti, 2017

Uppdaterad: 6 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

amerikanskafluffigapannkakapannkakorplantiplättplättarveganveganskvegetarisktvegovegomagasinetyoghurt

Publicerad: 20 augusti, 2017

Uppdaterad: 6 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept april 23, 2025

Kikärtspannkakor (wraps)

De här pannkakorna är proteinrika och naturligt glutenfria. De görs på enbart kikärtsmjöl, vatten och salt. En supersmidig smet som ger gyllene pannkakor som du även kan använda som wraps och fylla med goda röror.

Recept april 20, 2025

Amerikanska pannkakor

Recept mars 20, 2025

Bananpannkakor med jordnötssmör

Recept mars 3, 2025

Baghrir – Marockanska pannkakor

Recept februari 26, 2025

Fattiga riddare

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.