Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Yvonnes marinerade vegokött

marinerade vegobitar
Fotograf: Mattias Kristiansson

Yvonnes marinerade vegokött

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Den här rätten serveras kall och förbereds med fördel dagen innan. Bara låt stå i kylen över natten och strö över lite finhackad persilja vid servering. Fungerar även bra att marinera valfria grönsaker i.

Liknande recept

Vegetarisk biff stroganoff

Pinocchiotårta

Färggrann potatissallad

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 500 g vegobitar
  • Vegobitar?

    Vi kallar vegobitar alla "bitar" du hittar i kyl- och frysdisken som kan ersätta t ex kyckling och kött. Vanligtvis gjorda på soja, men finns även av seitan (vetegluten). Hitta din favorit! Psst... även tärnad tofu går bra.

Marinad
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad rosmarin

Gör så här

marinerat vegoköttmidsommaroumphveganveganskvegetarisktvego

Publicerad: 15 juni, 2018

Uppdaterad: 4 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
marinerat vegoköttmidsommaroumphveganveganskvegetarisktvego

Publicerad: 15 juni, 2018

Uppdaterad: 4 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept oktober 22, 2025

Vegetarisk biff stroganoff

Få saker värmen själen så som svensk husmanskost. Här en klassisk biff stroganoff fast helt växtbaserad, gjord med Oumphs! Be*f Style Strips. Annars är det samma goda smaker från paprika, lök och dijonsenap. Krämig, fyllig och underbart god tillsammans med både kokt ris och potatis.

Recept oktober 20, 2025

Pinocchiotårta

Recept augusti 27, 2025

Färggrann potatissallad

Recept augusti 25, 2025

Turkiska linsbiffar – mercimekli köfte

Recept augusti 21, 2025

Arroz sin pollo

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.