Fotografiska öppnar en bar med det gröna i huvudrollen
8 januari, 2016
Text: Emmilie Haglund
Äntligen! Lördagen den 30 januari kl 19 öppnar Fotografiska sin nya bar. En bar där proteinet serveras vid sidan av och detsamma gäller för spriten. Idén om hållbarhet och återvinning kommer att följa som en röd tråd genom hela vistelsen – från servering till mat och dryck, allt för att minimera avtrycket på miljön och främja ett cirkulärt tänkande. De kommer köra på ekologiskt och i största möjliga mån och det är närproducerade grönsakerna och frukt som kommer att anta en huvudroll, oavsett om du vill avnjuta en lunch eller cocktail.
Bakom konceptet finner vi Richard Chille Man som utnämnts till årets branschförbättrare i samarbete med Fotografiskas matkreatör Paul Svensson. De lovar besökarna en inbjudande miljö med vacker utsikt där fräscha råvaror i spännande mixar lockar smaksinnet till nya sensationer.
Fotografiska
Stadsgårdshamnen 22
Stockholm