Calamarata, kapris, jalapeño och gula russin
Ingredienser
4 port
-
400 g calamarata
-
4 liter vatten
-
40 g salt
-
100 g små kapris
-
1 msk inlagd jalapeño
-
3 st vitlöksklyftor
-
1 kruka kruspersilja
-
0.5 dl gula russin
-
2 msk olivolja
-
1 dl olivolja
-
2 dl grädde
Gör så här
Receptkreatör
Sandra Mastio
Fatta pasta
Sandra Mastios bok Fatta pasta (Polaris Fakta) är full av tips på hur du lyckas med pastan, grymma recept med stor variation som alla känns överkomliga. Mycket är vegetariskt och mycket går enkelt att veganisera om du vill det.
Receptkreatör
Sandra Mastio
Fatta pasta
Sandra Mastios bok Fatta pasta (Polaris Fakta) är full av tips på hur du lyckas med pastan, grymma recept med stor variation som alla känns överkomliga. Mycket är vegetariskt och mycket går enkelt att veganisera om du vill det.