Curryhummus med rotfrukter? Rödbetshummus? Ärthummus?
19 mars, 2018
Hummus är ett fantastiskt tillbehör och pålägg som älskar av alla. Nu kommer Sevan med tre lite annorlunda smaker – rödbeta, grön ärta och curry med rotfrukter.
– I exempelvis USA och England har hummus blivit en vanlig dipp eller smaksättare som alltid finns hemma, oavsett vilken typ av mat man äter. Svenskar är nyfikna och snabba på att ta till sig nya mattrender så jag tror att det finns ett stort intresse för hur man kan använda hummus för att variera och piffa upp maten, säger Julia Kronlund, marknadschef på Sevan.
Vi har smakat dem och kan bara säga att de är ruskigt goda. Rödbetshummus har vi längtar efter och den har balanserat upp de jordiga tonerna i rödbetan bra. Den gröna ärthummus känns härlig pigg och fräsch men den stora favoriten var utan tvekan curryhummusen med rotfrukter. Den smakar inte som man kanske tror utan går mer åt remouladsås. Superspännande alla tre och kul med variation i hummusdjungeln.