Det glutenfria Surdegsbrödet från Marta Go Free som hade premiär på Gateau idag är naturligt glutenfritt och veganskt, gjort på bovetemjöl, majsmjöl, psylliumfröskal, kassavamjöl, rå agavesirap, salt, surdegspulver (ris) och jäst.
Det är tre olika glutenfria bröd som kommer att gästspela på Gateau i Malmö i fyra veckor från och med den 28 augusti. Butikerna som gäller är Gateau Triangeln och Gateau Centralstationen. Gå dit och köp, smaka, och ge gärna ditt betyg till Gateau så kanske fler kan få möjlighet att köpa glutenfritt surdegsbröd på en av våra största bagerikedjor. 😀 För du som undrar så jaaa, det är fantastiskt gott, vi har nämligen testat. Perfekt att äta som det är eller rosta.

Första veckan är det dags för Surdegsbrödet, andra veckan säljs Frukt&bär-brödet, tredje veckan kan du smaka Chia&frö-brödet och sista veckan kommer Surdegsbrödet tillbaka igen.

Följ även Marta på Instagram: @martagofree