Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegetarisk bao med hoisinbiffar och kimchi-slaw

Vegetarisk bao med hoisinbiffar och kimchi-slaw

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
De här biffarna har en underbar smak av hoisinsås som passar perfekt ihop med kimchi-slaw. Perfekt i en ångad bao.

Liknande recept

Rättikskimchi - kkakdugi

Surkålspannkakor

Kryddiga koreanska chilibitar

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Vegofärs
  • 400 g vegofärs
  • Vegofärs?

    Det finns så många vegetariska/växtbaserade alternativ till köttfärs. Vanligast är att de är baserade på soja, men det finns även på ärta, en blandning av båda, vetegluten (seitan) m.m. Smaka dig fram till din favorit.

  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk ingefära
  • 0.5 dl hoisinsås
  • 1 nypa salt
Kimchi-slaw
  • 2 dl kimchi
  • 1 dl majonnäs
  • Äggfri?

    Det finns många äggfria majonnässorter. Leta i hyllan, även stora märken som Hellman's har nu fler veganska alternativ.

Servering
  • 8 st bao-bröd
  • 1 st gurka
  • 1 st röd chili
  • 1 knippe koriander

Gör så här

baobao bunshoisinsåskimchiveganska biffarvegetariska bao buns

Publicerad: 14 februari, 2024

Uppdaterad: 17 oktober, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
baobao bunshoisinsåskimchiveganska biffarvegetariska bao buns

Publicerad: 14 februari, 2024

Uppdaterad: 17 oktober, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept november 3, 2024

Rättikskimchi – kkakdugi

Kkakdugi är en väldigt vanlig typ av kimchi, något man äter till nästan varje måltid. Bäst blir den om du får tag på asiatisk rättika, som är vit och grön. Om du använder svensk rättika är det alltid bättre att göra lite större tärning- ar eftersom den tenderar att mjukna lite mer. Kkakdugi är något som fram- för allt passar till rätter med mer hetta och sötma, exempelvis andong jjimdak. Då är kkakdugi ett måste.

Recept juli 9, 2024

Surkålspannkakor

Recept april 17, 2024

Kryddiga koreanska chilibitar

Recept april 17, 2024

Koreanska burgare med kimchimajonnäs

Recept november 23, 2023

Kimchi fried rice

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.