
Rättikskimchi – kkakdugi
Ingredienser
4 port
-
2 kg rättika
Kimchibas
-
2 dl gochugaru, koreanskt chilipulver
-
1 st nashipäron, skalat och urkärnat, alt. vanligt päron
-
2 st gula lökar
-
2 dl vegetarisk fisksås
-
5 st vitlöksklyftor
-
2 tsk salt utan jod
-
1 msk riven ingefära
Gör så här
Receptkreatör

Koreanska grytor
I Koreanska grytor (Natur & Kultur) delar Gustav Kyhl- berg med sig av just det, en rad spännande smakrika grytor från Korea. Här delas även mycket fakta, matnörderi och sidorätter. Inte jättemycket vegetariskt, men det går lätt att inspireras och vegofiera ändå.
Receptkreatör

Koreanska grytor
I Koreanska grytor (Natur & Kultur) delar Gustav Kyhl- berg med sig av just det, en rad spännande smakrika grytor från Korea. Här delas även mycket fakta, matnörderi och sidorätter. Inte jättemycket vegetariskt, men det går lätt att inspireras och vegofiera ändå.