Calamarata, kapris, jalapeño och gula russin
Friterad kapris är så vansinningt gott! Låt kaprisen rinna av ordentligt innan du friterar den så slipper du en massa stänk, och ha alltid ett lock och en grytvante till hands när du friterar så du kan släcka och flytta grytan om olyckan skulle vara framme.
Ingredienser
4 port
-
400 g calamarata
-
4 liter vatten
-
40 g salt
-
100 g små kapris
-
1 msk inlagd jalapeño
-
3 st vitlöksklyftor
-
1 kruka kruspersilja
-
0.5 dl gula russin
-
2 msk olivolja
-
1 dl olivolja
-
2 dl grädde
Gör såhär
Receptkreatör
Fatta pasta
Sandra Mastios bok Fatta pasta (Polaris Fakta) är full av tips på hur du lyckas med pastan, grymma recept med stor variation som alla känns överkomliga. Mycket är vegetariskt och mycket går enkelt att veganisera om du vill det.
Receptkreatör
Fatta pasta
Sandra Mastios bok Fatta pasta (Polaris Fakta) är full av tips på hur du lyckas med pastan, grymma recept med stor variation som alla känns överkomliga. Mycket är vegetariskt och mycket går enkelt att veganisera om du vill det.