Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Chiapudding crème brûlée

Fotograf: Mattias Kristiansson

Chiapudding crème brûlée

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Det här är en lyxig och så god start på dagen. Tänk dig en krämig chiapudding gjord på kokosgrädde och vanilj, blandat med hallonsylt och toppad med ett knäckigt täcke av smält socker. Mums!

Liknande recept

Havregröt med vanilj, smuldeg och bär

Exotisk frukt med curdyoghurt

Enkel grön linshummus

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 4 msk hallonsylt
Chiapudding
  • 4 dl kokosgrädde
  • 0.75 dl chiafrön
  • 1 tsk vaniljpasta eller vaniljsocker
  • 1.5 msk lönnsirap
Servering
  • strösocker

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

veganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 13 maj, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

veganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 13 maj, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept oktober 21, 2025

Havregröt med vanilj, smuldeg och bär

Det här receptet har en lite annorlunda metod, eftersom den görs helt och hållet kvällen innan och sedan är redo att serveras kall direkt morgonen därpå. Du kan använda den här metoden med vilka andra spannmål och smaksättningar du vill. Smuldegen kan göras i förväg, och förvaras i en tät burk hur länge som helst. Den är god på mycket! På den här gröten tillför den härlig crunch, men kan ersättas med andra krossade kakor, granola eller müsli om du har det.

Recept september 16, 2025

Exotisk frukt med curdyoghurt

Recept augusti 25, 2025

Enkel grön linshummus

Recept augusti 25, 2025

Helwa – kurdisk söt mjökrätt

Recept augusti 20, 2025

Bärkompott med rostade nötter

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.