Enkel chorizopanna
Här blandas allt bara enkelt i en ugnsform och gratineras till perfektion. Så smidigt! Jag verkligen älskar plåtmat eftersom det är så smidigt. Man bara blandar allt på en plåt, gratinerar, sen är det klart! Den här plåten har en del potatis i sig, men du kan gärna lägga till mer om du vill göra det ännu matigare. Jag gillade däremot att servera allt med ett gott bröd till. Saffranssåsen är bara en bonus, det är gott även utan.
Ingredienser
4 port
-
300 g vegochorizo
-
400 g potatis, i bitar
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
2 st rödlök, i tunna klyftor
-
2 st röda paprikor, i bitar
-
1 tsk mald spiskummin
-
1 tsk paprikapulver
-
1 tsk chiliflakes
-
salt
-
svartpeppar
Saffranssås
-
1.5 dl yoghurt
-
0.5 dl majonnäs
-
0.5 paket saffran
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
gott bröd