
Fotograf: Eva Hildén
Enkel vegetarisk tacopaj
4 portioner
Den här tacopajen är en riktig favorit, främst eftersom pajdegen bara behöver mixas ihop och tryckas ut i pajformen. Du kan toppa pajen med halverade cocktailtomater innan den åker in i ugnen, men här har vi valt en krämig crème fraîche- och ostcrème. Löjligt gott!
Ingredienser
4 port
Pajdeg
-
4 dl vetemjöl
-
1 nypa salt
-
50 g smör
-
1.5 dl mjölk
Tacofyllning
-
1 st gul lök, finhackad
-
1 st vitlöksklyfta, finhackad
-
500 g vegofärs
-
2 tsk mald spiskummin
-
2 tsk paprikapulver
-
0.5 tsk mald koriander
-
0.5 tsk chiliflakes
-
1 st lime, saften
-
1 nypa salt
-
1 nypa svartpeppar
Ostcrème
-
1 dl crème fraîche
-
1.5 dl riven ost