Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegetarisk falafel bowl

Fotograf: Mattias Kristiansson

Vegetarisk falafel bowl

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Falafelbowl gjord på färdig falafel går så snabbt. Servera med en rödbetshummus och rostad blomkålstabbouleh.

Liknande recept

Vegetariska kebabspett

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Asiatisk bowl med tofu, gurksallad och srirachamajo

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Rostad blomkålstabbouleh
  • 1 st blomkålshuvud
  • 3 st morötter, i stavar
  • 2 st röda paprikor, strimlade
  • 2 msk olivolja
  • 1 påse à 70 g babyspenat
  • 1 näve finhackad persilja
  • salt
  • svartpeppar
Rödbetshummus
  • 1 burkar à 400 g kikärter
  • 2 st kokta rödbetor, i mindre bitar
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 msk citronsaft
  • salt
  • svartpeppar
Falafel
  • 4 portioner falafel

Gör så här

Rostad blomkålstabbouleh
Rödbetshummus
Falafel

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

anammabowlfalafelfalafelbowlkikärterreceptveganvegetarisktvego

Publicerad: 19 augusti, 2016

Uppdaterad: 7 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

anammabowlfalafelfalafelbowlkikärterreceptveganvegetarisktvego

Publicerad: 19 augusti, 2016

Uppdaterad: 7 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept maj 20, 2025

Vegetariska kebabspett

Enkla vegetariska kebabspett på få ingredienser men med mycket smak, funkar även lika bra att göra till små biffar. Servera i bröd tillsammans med en yoghurtsås och grönsaker.

Recept maj 14, 2025

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Recept april 30, 2025

Asiatisk bowl med tofu, gurksallad och srirachamajo

Recept april 23, 2025

Smöriga bönor och sparris i buljong

Recept april 23, 2025

Kikärtspannkakor (wraps)

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.