• Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Grön jul
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Bli medlem Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Fetaoströra med vita bönor

Fotograf: Mattias Kristiansson

Fetaoströra med vita bönor

0 (0 betyg)
Bli medlem för att ge betyg
4 portioner
Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
Den här röra på fetaost och vita bönor är en god rätt i sig med rostade rödbetor och ett gott bröd. Den gör sig även perfekt på en buffé, plockmiddag eller som tillbehör till mycket.

Liknande recept

Stekt fänkål med dijondressing och dill

Röd linsfalafel

Röd linshummus

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Fetaoströra med vita bönor
  • 1 burk à 400 g vita bönor
  • 100 g fetaost
  • Mjölkfritt?

    Det finns faktiskt flera märken som har växtbaserad fetaost. Samma sälta och härliga konsistens. Kolla t ex in Peas of heaven, Nurishh, Violife och GreenVie.

  • 1 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk finhackad persilja
  • salt
  • svartpeppar
Rostade rödbetor
  • 600 g rödbetor
  • 2 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar
Servering
  • surdegsbröd

Gör så här

Fetaoströra med vita bönor
Rostade rödbetor
Servering

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bönrörafetafetaoströrafetarörahummusveganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 21 november, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bönrörafetafetaoströrafetarörahummusveganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 21 november, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.

Liknande recept

Recept november 19, 2025

Stekt fänkål med dijondressing och dill

Den här rostade fänkålen är en magiskt god förrätt, smårätt och tillbehör. Den sjuds först i vitt vin och kryddor för att sedan stekas gyllene. Till serverar jag en enkel dressing med dijonsenap och dill.

Recept november 14, 2025

Röd linsfalafel

Recept november 11, 2025

Röd linshummus

Recept oktober 30, 2025

Fransk rotselleriremoulad

Recept oktober 28, 2025

Lyxigaste potatismoset

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.