Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Fönsterkakor

Fotograf: Eva Hildén

Fönsterkakor

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
30 portioner
Vackra kakor med färgglada ”fönster” av karamell. Goda att äta som de är eller att hänga upp i granen som dekoration.

Liknande recept

Glutenfria salt- och tahinicookies

Briouats - frasiga bakverk med mandelmassa

Maränger (veganska)

Ingredienser

30 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl strösocker
  • 1 nypa salt
  • 100 g smör
  • Mjölkfritt?

    Det finns flera olika märken av växtbaserat smör (margarin). Leta i kyldisken tills du hittar just din favorit.

  • 1 msk majsstärkelse
  • 2 msk vatten
  • färgade hårda karameller eller godisklubbor
  • Egen karamell?

    Sök på "egen karamell" på hemsidan så får du vårt recept på just det. Då kan du färga med de färger du gillar mest.

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

julbakveganveganskvegetariskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 16 december, 2019

Uppdaterad: 6 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

julbakveganveganskvegetariskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 16 december, 2019

Uppdaterad: 6 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept maj 20, 2025

Glutenfria salt- och tahinicookies

Spröda kanter och segmjuka inuti med bitar av choklad. Tahini används istället för ägg, men kakorna smakar inte mycket tahini utan mest som vanliga cookies.

Recept januari 14, 2025

Briouats – frasiga bakverk med mandelmassa

Recept januari 14, 2025

Maränger (veganska)

Recept januari 6, 2025

Vegetarisk Tapaskväll! 5 favoritrecept

Recept december 12, 2024

Skånsk äppelkaka med saffran och knäckecrunch

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.