
Fotograf: Linus Hallgren
Gräddiga spöken och kokosspindlar
12 portioner
Inget är så gott som skrämmande, läskiga bakverk. Här kladdiga kladdkakor med gräddspöken och otäcka kokosspindlar. Mums!
Ingredienser
12 port
Mini-kladdkakor
-
3 dl vetemjöl
-
2 dl strösocker
-
1 dl kakao
-
2 tsk bakpulver
-
1 tsk vaniljsocker
-
1 nypa salt
-
1.5 dl mjölk
-
1 dl rapsolja
-
1 dl ljus sirap
Gräddiga spöken
-
150 g färskost
-
1 dl florsocker
-
2 tsk vaniljsocker
-
2.5 dl vispgrädde
Kokos-spindlar
-
4 dl kokosflingor
-
2 msk kokosolja
-
2 msk kokosmjölk
-
0.5 dl agavesirap
-
1 nypa vaniljpulver
-
1 nypa salt
Dekoration
-
150 g mörk choklad, finhackad
-
kolasnören