
Hesselbladsbiskvi
Ingredienser
4 port
Formade bottnar
-
300 g hasselnötter
-
2.5 dl strösocker
-
1 dl kikärtsspad
Hasselnötsfyllning
-
50 g smör
-
0.5 dl grädde
-
200 g mörk choklad
-
0.5 dl Frangelico (hasselnötslikör)
-
1 nypa salt
Montering
-
200 g mörk choklad
-
1 msk neutral olja
-
rostade hasselnötter
Gör så här
Hasselnötsfyllning
Montering
Receptkreatör

Julens veganska bakning
I Julens veganska bakning har Karolina Tegelaar samlat juliga recept från Sverige och övriga världen. Den är fullmatad med smarta tips på hur du lyckas med t ex kolor och mjuka kakor. Den är så maxad att den är svår att sammanfatta, det är bättre att du bara köper den!
Receptkreatör

Julens veganska bakning
I Julens veganska bakning har Karolina Tegelaar samlat juliga recept från Sverige och övriga världen. Den är fullmatad med smarta tips på hur du lyckas med t ex kolor och mjuka kakor. Den är så maxad att den är svår att sammanfatta, det är bättre att du bara köper den!