
Indisk brödpudding – Shahi tukda
Ingredienser
4 port
Rabdi
-
4 dl mjölk
-
3 dl grädde
-
0.75 dl strösocker
-
2 tsk majsstärkelse
-
1 nypa saffran
Sockerlag
-
1 dl strösocker
-
2 dl vatten
-
0.5 tsk stött kardemumma
-
0.5 tsk rosenvatten
-
8 skivor vitt bröd
-
olja att steka i
Servering
-
2 msk hackade nötter, t ex mandel och pistagenötter
Gör så här
Rabdi
Sockerlag
Servering
Receptkreatör

Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.
Receptkreatör

Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.