Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegetarisk Italiensk grynotto


Fotograf: Mattias Kristiansson

Vegetarisk Italiensk grynotto


En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Vi har smaksatt den med ljuvliga italienska smaker som vitlök, oregano, soltorkade tomater. Grunden är roligt nog inte ris, utan Zetas Orzo-blandning.


Liknande recept

Ful medames - bönröra

Ringra bateta - Tanzanisk potatis- och auberginegryta

Githeri - kenyansk böngryta med färsk spenat

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Blanda och koka
  • 1 st gul lök, finhackad
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 burkar à 400 g kikärter
  • 1 st paprika, hackad
  • 200 g tomater, i bitar
  • 0.5 dl soltorkade tomater, strimlade
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 0.5 msk paprikapulver
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 förpackning Zeta Orzo-Mix
  • 7 dl vatten
  • 1 påse à 70 g babyspenat
  • 0.5 dl oliver
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

grynottoitalienitaliensktorzoorzo-mixrisottovardagsmatveganveganskvegetarisktvegovegomagasinetzeta

Publicerad: 28 mars, 2018

Uppdaterad: 5 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
grynottoitalienitaliensktorzoorzo-mixrisottovardagsmatveganveganskvegetarisktvegovegomagasinetzeta

Publicerad: 28 mars, 2018

Uppdaterad: 5 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept juli 8, 2025

Ful medames – bönröra

Ful medames serveras traditionellt till frukost i Mellanöstern men har sitt ursprung i Egypten. Den har numer även blivit husmanskost i det sudanesiska köket.

Recept juli 8, 2025

Ringra bateta – Tanzanisk potatis- och auberginegryta

Recept juli 8, 2025

Githeri – kenyansk böngryta med färsk spenat

Recept juli 8, 2025

Makai paka – majs i kokosmjölk från Tanzania

Recept juli 8, 2025

Bambaya tabikh – sudanesisk okragryta

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.