
Fotograf: Mattias Kristiansson
Italiensk smörgåstårtsbakelse
4 st
De här små smörgåsbakelserna har smaker från Italien - röd pesto, parmesan och basilika. De är perfekta till sommarens alla fester, Midsommar och studenten. Du kan självklart göra en större tårta också istället för mindre bakelser.
Ingredienser
4 st
-
12 st brödskivor
Röd pestoröra
-
0.5 st röd paprika, finhackad
-
0.5 dl crème fraîche
-
50 g färskost
-
2 msk riven parmesanost
-
2 msk röd pesto
-
salt
Rökt tofuröra
-
100 g färskost
-
0.5 kruka finhackad basilika
-
75 g rökt tofu, riven
-
salt
Parmesankräm
-
150 g färskost
-
0.75 dl crème fraîche
-
0.75 dl riven parmesanost
Dekoration
-
rucola
-
cocktailtomater
-
gröna oliver