
Jeera aloo – indisk potatis med spiskummin
Ingredienser
4 port
-
1 msk neutral olja
-
600 g potatis, tärnad
Tadka
-
1 msk neutral olja
-
1.5 tsk hel spiskummin
-
1 st rödlök, finhackad
-
3 st vitlöksklyftor, finhackade
-
1 msk finhackad ingefära
-
1 st grön chili, finhackad
-
0.5 tsk gurkmeja
-
0.5 tsk chilipulver
-
1 tsk salt
-
0.5 dl vatten
-
2 msk finhackad koriander
Gör så här
Tadka
Receptkreatör

Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.
Receptkreatör

Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.