Jordnötskakor (raw)
Det blir svårt att hålla fingrarna borta! Jordnöts kaka doppad i mörk choklad. De här kommer att göra din dag. Receptet är från favoritduon Lamya och Aidah.
Ingredienser
10 port
-
1 dl jordnötssmör
-
2 dl mandelmjöl
-
3 msk agavesirap
-
0.25 tsk vaniljpulver
-
1 nypa salt
-
mörk choklad att doppa i
Gör såhär
Receptkreatör
Rått & Sött
Rått & sött av Lamyai och Aidah (Kakao förlag) är drömmen för alla som älskar raw food-bakverk. Det här är att ta det till nästa nivå med läckra tårtor, småkakor, desserter och små godbitar. Dessutom är det vackert så att man häpnar.
Receptkreatör
Rått & Sött
Rått & sött av Lamyai och Aidah (Kakao förlag) är drömmen för alla som älskar raw food-bakverk. Det här är att ta det till nästa nivå med läckra tårtor, småkakor, desserter och små godbitar. Dessutom är det vackert så att man häpnar.