
Kålcurry med grön chili, ärtor och senapsfrö
Ingredienser
4 port
-
400 g vitkål
-
2 st schalottenlökar
-
3 msk rapsolja
-
0.5 msk hel spiskummin
-
0.5 msk senapsfrön
-
4 cm färsk ingefära
-
1 st grön chili
-
salt
-
1 msk tomatpuré
-
1 skvätt vatten
-
2 tsk garam masala
-
0.5 tsk gurkmeja
-
200 g frysta gröna ärter, tinade
-
1 kruka färsk koriander
Servering
-
4 portioner basmatiris
Gör så här
Receptkreatör

Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje
I Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje (Mondial) har Siri gått loss på alla härliga kålsorter och tagit fram enkla och kreativa rätter.
Receptkreatör

Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje
I Kål hela året - Ett sextio recept långt kärleksbrev från Siri Barje (Mondial) har Siri gått loss på alla härliga kålsorter och tagit fram enkla och kreativa rätter.